·  TEL. 934 782 401 · EMAIL a8047492@gmail.com
 · 

Notícies

TANCAMENT DEL CENTRE I CESSAMENT D'ACTIVITATS PEL COVID-19

12-03-2020

Benvolgudes famílies,

com ja deveu saber pels mitjans de comunicació, el Govern de la Generalitat ha decidit tancar a partir de demà tots els centres educatius de Catalunya, en coordinació amb el Departament de Salut i en el marc del Pla d'Actuació del Procicat per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial d'alt risc.

Ho fa com a mesura de contenció i per evitar la propagació del coronavirus. La mesura afectarà a tots els centres de Catalunya, siguin de titularitat pública, privada concertada, privada o de qualsevol altra titularitat, i a les diferents etapes educatives.

És responsabilitat de tothom respectar les indicacions donades per les autoritats. Cal que estiguem tots sensibilitzats sobre la importància de prendre totes les mesures possibles per eradicar el virus (rentar-se les mans amb aigua i sabó abans de manipular aliments, abans i després d'anar al lavabo, abans i després d'atendre una persona que s'ha constipat, després d'esternudar o tossir, etc.). De fet, qualsevol mesura tendent a evitar la propagació del virus, d'acord amb els consells que estan emetent les autoritats.

El tancament del centre es produeix a partir del 13 de març, i a data d'avui encara no es sap quant durarà.

Us demanem que estigueu pendents de la web i de Clickedu.

Us mantindrem informats de qualsevol incidència que us pugui afectar durant aquests dies. Mentrestant, el nostre centre romandrà tancat.

Lamentem profundament aquesta situació i esperem poder retornar a la normalitat el més aviat possible.

 


Xarxes socials: