·  TEL. 934 782 401 · EMAIL a8047492@gmail.com
 · 

Notícies

Primer premi atorgat per la Fundació Grífols

06-11-2018

En el context de la celebració dels 20 anys de la Fundació Víctor Grífols i Lucas, aquesta entitat va lliurar els seus premis i beques d'investigació sobre Bioètica el passat dilluns, 5 de novembre de 2018.

El primer premi per a treballs de recerca sobre bioètica al batxillerat va ser per a la nostra exalumna Marta Vecino pel treball Ciència i Bioètica en la ficció.

En el marc incomparable de  la Pedrera de Barcelona, l’acte va esdevenir una vetllada molt emotiva i colpidora alhora. Emotiva pel que suposa de reconeixement a aquesta bona alumna del nostre centre, i colpidora perquè el lliurament del premi va ser precedit per una conferència del Dr. Pedro Alonso, director del Programa de Malària de l'OMS.

La seva intervenció duia per títol: "La salut com a dret humà: les malalties negligides". Tot i reconèixer la millora global de la salut en el nostre planeta, i de la malària en concret, també va oferir dades esfereïdores que mostren com les malalties infeccioses continuen sent massa freqüents en una bona part dels anomenats països pobres. Aquest és un dels motius que dona rellevància a la recerca en bioètica a la qual, la nostra alumna, ha contribuït amb una recerca de qualitat.

La felicitem de bell nou.


Xarxes socials: